Nieuwe Artikelen

Op deze pagina kunt u alle nieuwe artikelen vinden die we aan ons assortiment hebben toegevoegd. Hier ziet u ook alle categorieën en artikelen die als laatste zijn toegevoegd.

Deze week nieuw in onze webshop

Applicaties / Badges

Ons assortiment applicaties of ook wel badges genaamd is enorm. Deze zijn bijna allemaal opstrijkbaar en mocht dat niet het geval zijn staat dit bij het artikel vermeld. We proberen ons assortiment zo overzichtelijk mogelijk te verdelen in diverse categorieën zodat u niet door eindeloze pagina’s met artikelen hoeft te scrollen. Bijna alle applicaties zitten apart in een ophangbare verpakking die gebundeld zijn per 5 stuks.

DEZE WEEK TOEGEVOEGD AAN ONZE WEBSHOP

Rollen en Spoelen Elastiek

Onze bundels elastiek stonden al enige tijd online en nu hebben we ook de rollen en spoelen elastiek aan de webshop toegevoegd. Het Premium elastiek is van de zelfde kwaliteit als de bundels. Mocht een bepaalde soort elastiek soepeler of steviger zijn dan de Premium versie dan staat dit in de aanbieding vermeld.

Deelbare Bloktandrits met Magneetsluiting. (Autolock Rits)

Deze nieuwe inventieve deelbare rits maakt het sluiten veel makkelijker door de magnetische deelbaarheidsbox. Met een normale deelbare rits zou u wel eens moeite kunnen hebben om uw kledingstuk te sluiten omdat u het pinnetje op de juiste manier in de deelbaarheidsbox moet schuiven. Dat is met deze rits verleden tijd doordat deze automatisch in elkaar haakt met behulp van de magneet.

Uiterst geschikt voor kinderen, gehandicapten of gewoon mensen met koude handen. 

Deze rits is verkrijgbaar in zwart in de lengtes 60, 70, 75 en 80cm.

Bezoek ons

Gremmen bv
Saksenweg 51
5349 AX OSS - NL

Openingstijden

Ma. 8:00 tot 16:00
Di.   8:00 tot 16:00
Wo. 8:00 tot 16:00
Do.  8:00 tot 16:00
Vr.   8:00 tot 12:00
Zaterdag en zondag gesloten.

Bel of mail ons

Telefoon +31 (0) 412 63 30 45
Telefoon info@modefournituren.nl

 

Telefoon WhatsApp
+31 (0) 621476796